Kompetencer

En bred vifte af kompetencer hos Fyns Vandværks- og Ledningsservice ApS

Fyns Vandværks- og Ledningsservice ApS er en virksomhed med beliggenhed i Odense på Fyn. Her udfører vi dagligt arbejde, der relaterer sig til vandværker. Uanset om det gælder det administrative arbejde, renovering, servicering eller ombygning af vandværker, kan vi være dig behjælpelig. Vores kompetencer spænder nemlig bredt lige fra underboringer til PE Svejsning og diamantboringer. Desuden udfører vi gerne service på de forskellige vandbehandlingsanlæg, så dit anlæg altid fungerer 100 %. Derudover tilbyder vi kloakrenovering, hvor vi ved hjælp af cracking og itrækning af nye PE-rør kan renovere kloakken, selvom det ikke er muligt at grave.

En samarbejdspartner med øje for kompetenceniveauet

Med over 10 års erfaring i branchen kan vi med stolthed sige, at vi varetager enhver opgave med et højt kompetenceniveau, der tydeligt afspejler sig i kvaliteten. Derfor sørger vi også altid for at løse alle opgaver inden for de gældende regler, så vi både sikkerheds- og lovgivningsmæssigt kan stå inde for det udførte arbejde. Vi er stolte af, at vores vilje til at gå en ekstra mil for kunden og vores store knowhow har gjort os eksperter inden for vores områder. Vores kompetenceområder er følgende:

Vil du vide mere om vores kompetencer?

Du kan læse mere om vores kompetencer nedenfor. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os endelig. Vi står til rådighed for dig – både telefonisk og pr. mail. Ring på tlf. 65 94 25 81 eller kontakt os via fvls@fvls.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med servicering, renovering eller noget helt tredje af dit vandværk.

 

Her er et udsnit af vores kompetencer:

Top