Diamantboring i Odense & resten af Fyn

Hvad er diamantboring?

Diamantboring, også kaldes en betonboring, er tætte boringer igennem mure, lofter og gulve, der udføres med et diamantbor for at opnå præcise og tætte huller der er brandsikre. Disse udføres ofte ved installation af nye rør, kabler, kloakrør eller lignenede. Fyns Vandværks- og Ledningsservice har erfaring med alle typer diamantboringer.

 

Vi tilbyder professionel diamantboring

Diamantboring er en metode vi ofte anbefaler vores kunder, fordi den er meget præcis og kan klares til overskuelige priser. Metoden kan med fordel anvendes til alle former for rørgennemføringer, kabelbakker, aftrækskanaler i kloakrør og efterlader et præcist og pænt rundt hul, som kan tætnes med Forcheda pakning eller Link Seal.

Dimensioner: 25 - 600 mm

Har vi arbejdet med diamantboring i mange år og kan derfor klare selv mere komplicerede opgaver hurtigt og effektivt. Med os som sparringspartner på dit projekt, er du sikret et resultat, der er altid lever til dine forventninger og ønsker.


Kontakt os for mere info

Vores evne til altid at yde et professionelt stykke arbejde inden for diamantboring, har gjort os til en af  kundernes foretrukne samarbejdspartner i Odense, Fyn.

 

Læs også omkring underboring og vandbehandlingsanlæg.

Ring og hør nærmere - ingen opgave er for lille til os.

 

Få et godt tilbud

Top